Personvernerklæring

Eck Nature Connected

 

Denne personvernerklæringen gjør rede for vår håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve våre tjenester overfor klienter og andre vi jobber med.

Behandlingsansvarlig i organisasjonen er Amelie Sofie Eck om ikke oppgaver er delegert. Henvendelser for innsyn, retting eller sletting av personopplysninger kan gjøres til Eck Nature Connected.

 

Fra klienter innhenter vi navn, adresse, telefonnummer, fødselsdato og e-post adresse. Disse opplysningene er grunnlag for å kunne opprette klientjournal og dokumentere eventuelt behandling. Får du behandling hos Eck Nature Connected må vi innhente helseopplysninger for å kunne tilpasse behandlingen.

Eck Nature Connected har taushetsplikt og kan ikke formidle helseopplysninger om deg til andre hvis du ikke har gitt samtykke til det, eller det er bestemt i lov som for eksempel når det er nødvendig for sikre forsvarlig helsehjelp.

 

E-post

Du kan sende e-post til oss, men husk at alle virksomheter er sårbare for datatyveri. Du bør derfor ikke sende sensitivt innhold per e-post. Om vi mottar en slik e-post, behandler vi e-posten i henhold til innhold og sletter den straks.

 

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å kartlegge besøkende og deres bruk. Dette gjør vi for å tilpasse og gjøre nettstedet vårt mest mulig relevant for våre besøkende. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger. Du kan selv forhindre at informasjonskapsler blir lagret på datamaskinen din ved å endre innstillinger i nettleseren.

 

Påmelding kurs og arrangementer

Via vår nettside og nyhetsbrev er det mulig å melde seg på kurs. I tilknytning til dette samler vi informasjon som navn og kontaktopplysninger i tillegg til allergier og behov for tilretteleggelse. Disse personopplysningene blir ikke brukt til andre formål enn å administrere arrangementet. Personopplysningene vil slettes etter endt arrangement. Vi innhenter egne samtykker for å kartlegge interesse og ønske om å motta invitasjon til nye arrangementer.

 

Kontaktskjema

For å kunne tilby kontaktskjema bruker vi reCaptcha. ReCaptcha er en metode for å skille mennesker fra roboter i forbindelse med utfylling av skjema for å unngå falske henvendelser og spam. ReCaptcha er en service av Google og brukes når du fyller ut kontaktskjemaet. Husk at du kan bruke kontaktskjema uten å gi fra deg sensitive opplysninger.